Fettah Can Boş Bardak : Beyaz show fettah can boş bardak 2012 - YouTube - Fettah can boş bardak aklimda kalanlar (2012 / dokuz seki̇z müzi̇k) itunes:georiot.co/3r43.

Fettah Can Boş Bardak : Beyaz show fettah can boş bardak 2012 - YouTube - Fettah can boş bardak aklimda kalanlar (2012 / dokuz seki̇z müzi̇k) itunes:georiot.co/3r43.. Fettah can boş bardak şarkı sözleri. Arkadaşım hoşgeldin'e konuğu, sevilen sanatçı fettah can, canlı performansla boş bardak şarkısını seslendiriyor. Sürsün isterdim kendimi kandırarak yalanla yüz göz olamıyorum. Sen ne söylersen söyle boş bardak birgün taşar. Please download one of our supported browsers.

Your current browser isn't compatible with soundcloud. Is your network connection unstable or browser outdated? Başka bir şehirde karşılaşırmışız dostça ayrılalım belki selamlaşırız birimiz tek birimiz çiftsek eğer i̇şte o zaman konuşmadan uzaklaşırız. F#m c#m başka bir şehirde karşılaşırmışız f#m c#m dostça ayrılalım belki selamlaşırız f#m e bm e birimiz tek birimiz çiftsek eğer. Fettah can boş bardak aklimda kalanlar (2012 / dokuz seki̇z müzi̇k) itunes:georiot.co/3r43.

Fettah Can - Boş Bardak Drum Cover - YouTube
Fettah Can - Boş Bardak Drum Cover - YouTube from i.ytimg.com
Her insan bazen şaşar kendi sınırlarını aşar sen ne söylersen söyle boş bardak bir gün taşar. Almanca, arapça, azerbaycanca, farsça, i̇ngilizce, i̇spanyolca, rusça. Lyrics for boş bardak by fettah can. 12 ocak 2014 pazar günü eklendi, 613 defa indirildi. F#m c#m başka bir şehirde karşılaşırmışız f#m c#m dostça ayrılalım belki selamlaşırız f#m e bm e birimiz tek birimiz çiftsek eğer. Sen ne söylersen söyle boş bardak birgün taşar. Your current browser isn't compatible with soundcloud. Fettah can, 12 ekim 1975, karacabey, bursa doğumludur.

Sürsün isterdim kendimi kandırarak yalanla yüz göz olamıyorum.

Her insan bazen şaşar kendi sınırlarını aşar. Bugün senle konuşmak değil niyetim galiba artık yapamıyorum sürsün isterdim kendimi kandırarak yalanla yüz göz olamıyorum. Her insan bazen şaşar kendi sınırlarını aşar sen ne söylersen söyle boş bardak bir gün taşar. Your current browser isn't compatible with soundcloud. Sen ne söylersen söyle boş bardak bir gün taşar Bugün seninle konuşmak değil niyetim galiba artık yapamıyorum sürsün isterdim kendimi kandırarak yalanla yüz göz olamıyorum. Her insan bazen şaşar kendi sınırlarını aşar sen ne söylersen söyle boş bardak bir gün taşar. Bugün senle konuşmak değil niyetim galiba artık yapamıyorum. Başka bir şehirde karşılaşırmışız dostça ayrılalım belki selamlaşırız birimiz tek birimiz çiftsek eğer i̇şte o zaman konuşmadan uzaklaşırız i̇şte o zaman. Sürsün isterdim kendimi kandırarak yalanla yüz göz olamıyorum. Bm c#m d f#m i̇şte o zaman konuşmadan uzaklaşırız. Her insan bazen şaşar kendi sınırlarını aşar. Boş bardak · fettah can alem'in seçtikleri ℗ poll production released on:

Bugün senle konuşmak değil niyetim galiba artık yapamıyorum sürsün isterdim kendimi kandırarak yalanla yüz göz olamıyorum her insan bazen şaşar kendi sınırlarını aşar sen ne söylersen söyle boş bardak bir gün taşar başka bir şehirde. Başka bir şehirde karşılaşırmışız dostça ayrılalım belki selamlaşırız birimiz tek birimiz çiftsek eğer i̇şte o zaman konuşmadan uzaklaşırız. Bugün senle konuşmak değil niyetim galiba artık yapamıyorum. Sürsün isterdim kendimi kandırarak yalanla yüz göz olamıyorum. Bugün senle konuşmak değil niyetim galiba artık yapamıyorum sürsün isterdim kendimi kandırarak yalanla yüz göz olamıyorum.

27.Bölüm İzle
27.Bölüm İzle from i.kanald.com.tr
F#m c#m başka bir şehirde karşılaşırmışız f#m c#m dostça ayrılalım belki selamlaşırız f#m e bm e birimiz tek birimiz çiftsek eğer. Her insan bazen şaşar kendi sınırlarını aşar. Bugün senle konuşmak değil niyetim galiba artık yapamıyorum. Sen ne söylersen söyle boş bardak bir gün taşar E d sen ne söylersen söyle bm c#m d f#m boş bardak bir gün taşar. Bugün seninle konuşmak değil niyetim galiba artık yapamıyorum sürsün isterdim kendimi kandırarak yalanla yüz göz olamıyorum. Please download one of our supported browsers. Başka bir şehirde karşılaşırmışız dostça ayrılalım belki selamlaşırız birimiz tek birimiz çiftsek eğer i̇şte o zaman konuşmadan uzaklaşırız.

Lyrics for boş bardak by fettah can.

Is your network connection unstable or browser outdated? Her insan bazen şaşar kendi sınırlarını aşar sen ne söylersen söyle boş bardak bir gün taşar. Sürsün isterdim kendimi kandırarak yalanla yüz göz olamıyorum. The lyrics for boş bardak by fettah can have been translated into 2 languages. Sürsün isterdim kendimi kandırarak yalanla yüz göz olamıyorum. Bm c#m d f#m i̇şte o zaman konuşmadan uzaklaşırız. Your current browser isn't compatible with soundcloud. Bugün senle konuşmak değil niyetim galiba artık yapamıyorum. Boş bardak bir gün taşar. F#m c#m başka bir şehirde karşılaşırmışız f#m c#m dostça ayrılalım belki selamlaşırız f#m e bm e birimiz tek birimiz çiftsek eğer. Fettah can boş bardak şarkı sözleri. Başka bir şehirde karşılaşırmışız dostça ayrılalım belki selamlaşırız birimiz tek birimiz çiftsek eğer i̇şte o zaman konuşmadan uzaklaşırız i̇şte o zaman. Başka bir şehirde karşılaşırmışız dostça ayrılalım belki selamlaşırız birimiz tek birimiz çiftsek eğer i̇şte o zaman konuşmadan uzaklaşırız.

Her insan bazen şaşar kendi sınırlarını aşar sen ne söylersen söyle boş bardak bir gün taşar. F#m c#m başka bir şehirde karşılaşırmışız f#m c#m dostça ayrılalım belki selamlaşırız f#m e bm e birimiz tek birimiz çiftsek eğer. Her insan bazen şaşar kendi sınırlarını aşar. Sen ne söylersen söyle boş bardak bir gün taşar Sürsün isterdim kendimi kandırarak yalanla yüz göz olamıyorum.

Fettah Can Boş Bardak Mp3 İndir Dinle - Mp3 Kulisi
Fettah Can Boş Bardak Mp3 İndir Dinle - Mp3 Kulisi from mp3kulisi.com
Please download one of our supported browsers. E d sen ne söylersen söyle bm c#m d f#m boş bardak bir gün taşar. Fettah can, 12 ekim 1975, karacabey, bursa doğumludur. Bugün senle konuşmak değil niyetim galiba artık yapamıyorum sürsün isterdim kendimi kandırarak yalanla yüz göz olamıyorum. Bugün senle konuşmak değil niyetim galiba artık yapamıyorum sürsün isterdim kendimi kandırarak yalanla yüz göz olamıyorum. F#m c#m başka bir şehirde karşılaşırmışız f#m c#m dostça ayrılalım belki selamlaşırız f#m e bm e birimiz tek birimiz çiftsek eğer. Her insan bazen şaşar kendi sınırlarını aşar. The lyrics for boş bardak by fettah can have been translated into 2 languages.

Fettah can boş bardak şarkı sözleri.

Is your network connection unstable or browser outdated? Arkadaşım hoşgeldin'e konuğu, sevilen sanatçı fettah can, canlı performansla boş bardak şarkısını seslendiriyor. Fettah can boş bardak aklimda kalanlar (2012 / dokuz seki̇z müzi̇k) itunes:georiot.co/3r43. Boş bardak · fettah can alem'in seçtikleri ℗ poll production released on: Bugün senle konuşmak değil niyetim galiba artık yapamıyorum. Fettah can, 12 ekim 1975, karacabey, bursa doğumludur. Her insan bazen şaşar kendi sınırlarını aşar. Bm c#m d f#m i̇şte o zaman konuşmadan uzaklaşırız. Başka bir şehirde karşılaşırmışız dostça ayrılalım belki selamlaşırız birimiz tek birimiz çiftsek eğer i̇şte o zaman konuşmadan uzaklaşırız. Fettah can boş bardak şarkı sözleri. Please download one of our supported browsers. 12 ocak 2014 pazar günü eklendi, 613 defa indirildi. Sen ne söylersen söyle boş bardak birgün taşar.

Bm c#m d f#m i̇şte o zaman konuşmadan uzaklaşırız fettah can. Sürsün isterdim kendimi kandırarak yalanla yüz göz olamıyorum.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama